tiistai 11. elokuuta 2009

Kesä 2009 - vieraita ja jalkapalloa.

Briha vietti toisen kesänsä pääsääntöisesti kesämökillämme - TAAS. "Taas", näin lapsemme aina huudahtivat, mutta Briha ei. Briha on siitä kiva kaveri. että sen kanssa ei tarvitse näistä asioista neuvotella, vaan hän on aina valmiina lähtemään minne tahansa -partiopoika. Joskus ja aika usein toivoo, että lapsemme Pinja ja Petrus voisivat omaksua näitä luonnepiirteitä.
Uudeksi harrastukseksi tämän kuluneen kesän aikana meille tuli jalkapallon pelaaminen. Brihasta se oli yhtä hauskaa niin oman väen kuin vieraiden kanssa. Brihasta tuli niin innokas pelaaja, että häntä täytyi ennen pelin alkua pidätellä, että pelialue saatiin raivatuksi ja muut pelaajat asemiin. Sitten vasta uusi Pohjois-Karjalan "Lauri" Dallavalle saatettiin päästää peliin.


Tarkkaavaisena "istu" ja "paikka" komennon jälkeen odotetaan sitä pelimiehen parasta sanaa - vapaa.


Hyökkäys käynnissä ja Briha asemissa.

Käytännössä Briha pelasi kaikkien puolella ja kaikkia vastaan. Niin suuri sydän ja intohimoinen suhtautuminen hänellä on jalkapalloon. Kuvassa vieraamme Marianna ja Matilda seuraavat Brihan innokasta hyökkäystä ja pallon haltuunottoa.


Jalkapallon ammattilaiset Marianna ja Briha menossa pallonperään. Huomatkaa maalivahdin (Petrus) varustautuminen. Onko kyseessä tulevaisuuden maalivahdin olemus?



Pallonhallinta oli aika pitkälti Brihalla ja Mariannalla. Vanhemmat pelaajat jäivät statisteiksi ja diletanttejahan he tässä lajissa ovatkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti