torstai 13. elokuuta 2009

Entinen koiramme Rafa

Ennen Brihan tuloa perheessämme oli urosbokseri "Rafa" (3/1998-1/2006). Rafael oli luonteeltaan erittäin avoin ja parhaiten häntä voidaan kuvata sanoin " Suurempi sydän kuin ulkokuori". Rafa oli varsinainen voimapesä ja vetohalut lenkille lähdettäessä ja lenkillä olivat sitä luokkaa, että jouduimme uusimaan monia kaulopantoja, koska ne vain yksikertaisesti venyivät nelivetoystävämme lenkityksessä. Ennenkuin Briha tuli taloon ja näköpiirissä alkoi olla uuden koiran hankkiminen, oli isännän suurimpana suosikkinabokseri. Kovin suuri mieltymys tähän rotuun hänelle jäi. Koska bokseri on rotuna yksi koiramaailman vahvimmista (kokoonsa suhteutettuna) ja energisimmistä koirista ja perheessämme on kuitenkin lapsia, joiden tulisi myös pystyä koiraa lenkkeilyttämään, niin päädyimme että pienempi rotu ollee nykyisessä elämän vaiheessa parempi valinta. Briha on ollut erittäin onnistunut valinta ja on valloittanut oman paikkansa perheessä. Isännän unelmana on kylläkin, että josko joskus vielä myös bokserikin perheessämme voisi olla?


Koiramme täydellinen nimi oli Pertti Rafael Heikkinen ("Rafa"). Nimen antamisella on oma historiansa ja se jääköön tässä kuitenkin kertomatta. Rafa oli rakenteeltaan siron näköinen, mutta elopainoa oli kuitenkin 31-33 kg ja säkäkorkeus oli 63 cm. Ylimääräistä rasvaa ei ollut ja se loppu oli lihasta.
Tukhulmin lammilla (~2004) syksyisessä luonnossa. Tämä alue oli Rafan kanssa erittäin yleinen ulkoilupaikka ja näitä samoja maastoja myös Brihakin saa juosta.

Kerrankin paikallaan.

Talvella 2004 Puukarin pysäkillä. Puukarin pysäkki (Valtimo) on erinomainen paikka, jossa on ystävällinen ja palvelualtis karjalaishenki ja sieltä saa erinomaista lähes 100% luomuruokaa. Ruokamenu on karjalaistyylinen. Suosittelen. Paikka oli siinäkin mielessä hyvä, että alueelta löytyy runsaasti reittejä, joilla myös koiraa voi ulkoiluttaa.

Kuvassa on yksi Rafan suurista ihastuksista - Tarja. Tyttäremme Pinja ja Rafa Tarjan sylissä. Rafan ihastuksen osoitus oli Tarjan naaman ja korvien nuolenta.

1 kommentti:



  1. Hyvä päivä kaikille teille kaikille, olen Likane Peter nimellä ja olen täällä jakamaan konkreettista todistusta siitä, miten sain 80000€ lainan George Kenneth Loan Investmentiltä, jos olet kiinnostunut lainaa lainasta ystävällisesti ottamalla yhteyttä yrityksen sähköpostiisi : georgekennethloaninvestment@gmail.com

    VastaaPoista